21 травня викладачем кафедри іноземних мов Анастасією Дубінською та здобувачами вищої освіти групи Dol1-B22 було проведено виховний захід на тему “Diversity of methods and approaches in teaching of preschoolers around the world”, присвячений Всесвітньому дню культурної різноманітності в ім’я діалогу і розвитку. Під час даного заходу було прослухано та обговорено велику кількість доповідей та презентацій студентів, присвячених даній темі. Зокрема, було згадано таких видатних науковців-педагогів, як Наталія Любинець, Василь Сухомлинський, Марія Монтессорі, Реджіо Емілій.

Найцікавішими питаннями для дискутування серед студентів були: Вальдорфська методика, застосування ігор, кубиків Зайцева та карток Домена у навчанні, а також особистий професійний розвиток майбутніх вихователів. Крім того, усі охочі поділилися своїм досвідом, здобутками та навичками, які отримали у ході практики, яку здобувачі проходили нещодавно у закладах дошкільної освіти.

Виховний захід на тему”Diversity of methods and approaches in teaching of preschoolers around the world” для здобувачів спеціальності Дошкільна освіта