Володіння іноземною мовою є вкрай важливим для майбутніх фахівців у сферах туризму та гостинності. 6 листопада відбулось бінарне заняття з дисциплін «Кулінарна етнологія» та «Іноземна мова» для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа. Під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Таїсії Веселовської та старшого викладача кафедри іноземних мов Наталії Глушковецької здобувачі вищої освіти пояснювали англійською мовою особливості технології приготування національних страв різних народів і презентували їх для дегустації. Майбутні фахівці заздалегідь самостійно складали технологічні карти англійською.
На занятті, яке проходило у лабораторії етнічної кухні та навчальній лабораторії технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) приготування їжі, були використані сучасні продуктивні технології навчання, що дало можливість інтенсифікувати процес вивчення іноземної мови шляхом розуміння KITCHEN UTENSILS і COOKING VERBS. Студенти свідомо поставились до підготовки і участі у бінарному занятті, оскільки такий досвід є необхідним етапом їх практичної підготовки.
Науково-педагогічні працівники обох кафедр і надалі фокусуватимуть увагу на підготовці молоді до англомовної комунікації у обраній ними професії.

 

 

ВИКОРИСТАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ МАЙБУТНІМИ ФАХІВЦЯМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ