Фонди бібліотеки КПНУ імені Івана Огієнка поповнилися виданням  навчального посібника  English for Students of Elementary and Primary Education” (автори Уманець А.В. та Попадинець О.О.), який  розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які опановують  іноземну мову професійного спрямування спеціальностей «Початкова освіта» й «Дошкільна освіта». Даний посібник підготовлений з урахуванням вимог чинних навчальних робочих програм, що встановлюють стандартизовану базу для розвитку навичок іншомовного спілкування. Головна мета – формування у студентів загальних та професійно-орієнтованих комунікативних мовленнєвих компетентностей.

Книга написана з урахуванням новітніх технологій навчання іноземних мов, містить цікавий виклад інформації, ефективну систему вправ, що орієнтують на інтеграцію усіх видів мовленнєвої діяльності та ефективне засвоєння системи мовних одиниць в умовах комунікативного контексту, а також граматичні тренувальні тести. Сучасні автентичні тексти для читання й аудіювання та вправи до них сприяють продуктивному засвоєнню змісту професійної тематики, допомагають формуванню як необхідних навичок професійного спілкування, так і розвитку креативного мислення студентів.

Навчальний посібник “English for Students of Elementary and Primary Education” відповідає потребам часу і може служити ґрунтовним навчально-методичним забезпеченням для формування навичок і вмінь професійного іншомовного спілкування. Посібник укладено з урахуванням сучасних методик та новітніх технологій навчання іноземних мов.

“ENGLISH FOR STUDENTS OF ELEMENTARY AND PRIMARY EDUCATION”- нові можливості студентів педагогічного факультету для вивчення іноземної мови професійного спілкування