4 та 25 травня 2022 року викладачі кафедри іноземних мов долучились до онлайн-тренінгу «Онлайн-інструменти для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу», на якому мали змогу ознайомитись із новими цікавими інструментами для онлайн-навчання, а саме універсальними віртуальними онлайн-дошками Padlet, Jamboard, які можна використовувати для розміщення найрізноманітніших видів контенту на заняттях, а також таким онлайн-сервісом як Mentimeter, що слугує для миттєвого зворотнього зв’язку із аудиторією. Тренінг супроводжувався цікавими обговореннями, де кожен учасник міг висловити свою думку, почерпнути для себе багато нового, дати відповіді на запитання “Чи справдились ваші очікування?” у Post Activity, залишити свій позитивний відгук та взяти участь у чаті “Водоспад слів”. Використання вищезазначеного у навчальному процесі стане ефективним засобом підвищення якості навчання студентів, забезпечить сучасний підхід до формування професійної компетентності майбутніх фахівців та значно поглибить професійно-орієнтовані знання.

Щиро дякуємо учасникам проєкту “OHIIENKO-DEH” Геннадію Бесарабчуку, Тетяні Сторчовій та Наталії Мєлєкєсцевій за надану можливість долучитись до тренінгу, а також за креативні методичні поради.

Онлайн-тренінг «Онлайн-інструменти для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу» від учасників проєкту “OHIIENKO-DEH”