Сьогодні студентти 1-3 курсів неспеціальних факультетів мали змогу, за сприянням викладача кафедри іноземних мов Анастасією Дубінською, відвідати заняття та поспілкуватися з Алексом Арбаклом, американцем, викладачем англійської мови та засновником partnertrain.club. Тема сьогоднішньої розмови, яку обрали студенти була  “LET’S GO TO THE MOVIES”. Викладач під час заяття в основному використовував комунікаційний метод, оскільки усі види вправ складалися з переліку питань у поєднанні з малюнками, культовими зображеннями, інфографікою, тематичними Youtube відео, та фрагментами із передач National Public Radio. Як зазначає Алекс його школа і заняття не для усіх, оскільки тут не використовують підручники і зошити, а навчання відбувається здебільшого автоматично та інтуїтивно, на базі тих знань,  які ви вже маєте. Метою роботи викладачів-провідників Partner Train є переконатись, чи розумієте ви суть того, про що йдеться. Тому ми перевірятимемо та коригуватимемо ваше розуміння: задаватимемо уточнюючі питання та допомагатимемо вам дізнатися, як найкраще відповісти самостійно, використовуючи найвлучніші слова.

Ось такими враженнями поділилися студенти із нами після першого заняття у даному клубі:

Олександра Бурбенко, студентка 1 курсу, природничо-економічного факультету: Ми обрали тему сьогоднішньої розмови – “Let’s go to the movies”. В завданнях були запитання, на які ми відповідали. Наприклад, який улюблений фільм, улюблена актриса? Чи вважаєте ви піртські фільми злочином? Який фільм ви знімали б? тощо. Алекс розділяв нас по групах, рандомних, і ми відповідали, ніби діалог між людьми, інколи жартували. Потім всі разом один одному рекомендували фільми. Він нам порекомендував фільм “Крестный отец” (“The Godfather”) і показав фрагмент.

Олег Кононов, студент 2 курсу, природничо-економічного факультету: Доброго дня! Ця зустріч була доволі інтригуюча, все пройшло чудово, атмосфера була дружньою, учасники групи такі ж студенти, один одному допомагали коли якогось слова чи питання не розуміли, доволі цікаво, усім рекомендую 🙂

Ірина Ніжинська, студентка 2 курсу фізико-математичного факультету: “Я зрозуміла, що мені важко, бо я його розумію, але мені складно відповідати Алексу, а взагалі заняття було цікавим.”

Юрій Євсєєв, студент 2 курсу історичного факультету: ” Досить цікаво, багато чого було зрозуміло. Говорив я не багато, бо більше старався вслуховуватись про що йдеться мова. Чекаю наступного разу.”

Заняття проходять 2 рази на тиждень у онлайн форматі із попередньою реєстрацією. Усіх охочих запрошуємо приєднатись!

 

Заняття з американським викладачем Алексом Арбаклом для студентів 1-2 курсів кафедри іноземних мов