Викладачі кафедри іноземних мов працювали в чотирьох підсекціях, а саме «ESP тексти та особливості їх перекладу», «Англійської мови», «Іноземних мов» та «Німецької мови». Усі заявлені доповідачі були присутні на конференції.

Робота у підсекціях підводила підсумки наукових досліджень з різних галузей, адже доповідачами були студенти з усіх неспеціальних факультетів. Усі доповіді відзначалися новизною і актуальністю, підводили підсумки наукових досліджень. У роботі підсекцій використовувались різні форми роботи, що сприяло цікавим дискусіям та ґрунтовним обговоренням проблем.

У наукових дослідженнях були розглянуті проблеми щодо висвітлення подій після протестів Майдану (2013-2014) у провідних газетах України, інформаційної безпеки в Інтернеті, адаптаційного процесу в компаніях, податкового планування в системі управління підприємствами, стратегій застосування організаційної поведінки в управлінні підприємствами, інтервенції мобільності, української літератури періоду незалежності в європейському контексті, мови, статусу та державної лояльності в Україні, кореляції фізичного виховання та інтегрованого вивчення англійської мови, мовного питання в Україні, архіву європейської інтеграції, мовної політики, європейських критеріїв та України, історії про вікінгів, впливу гаджетів на життя людей, діяльності принцеси Діани, Києво-Могилянської академії як вищого навчального закладу в Україні протягом XVII – XVIII ст., управління організацією, навколишнього середовища та його охорони, історії становлення поняття «Екологія» та інші.

Студентська наукова конференція на кафедрі іноземних мов