Напередодні професійного свята науковців та працівників наукової сфери 16 травня кафедра іноземних мов Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спільно з кафедрою іноземних мов Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» провела науково-методичний онлайн-семінар «Науково-методичні та практичні засади викладання іноземних мов в умовах трансформації вищої школи».
У заході взяли участь вищезазначені кафедри в повному складі, а саме 13 науково-педагогічних працівників та 2 старших лаборанти. Науковці обох ЗВО представили свої доповіді, обмінялись особистим науковим досвідом та методичними напрацюваннями.
Насамкінець кафедри домовились про проведення такого заходу на регулярній основі.
Сьогодні надзвичайно важливим є організація та проведення науково-методичних семінарів, панельних дискусій, круглих столів такого формату, адже в умовах тривалого дистанційного навчання докорінно змінюються методи викладання, виникають нові виклики та наукові перспективи, які стають підґрунтям не лише для обговорення, а й для презентації й опису матеріалів у наукових доробках викладачів.
Тримаймо науковий фронт!
Міжвузівський науково-методичний семінар до Дня науки